Beste werkgever

collega lunch buiten

Trots op ROC Midden Nederland

Met bevlogenheid en betrokkenheid werken wij als ROC Midden Nederland aan de toekomst van onze studenten: De makers van de samenleving.

Wij leiden onze studenten op voor cruciale beroepen en banen. Onze mbo’ers zijn keihard nodig, nu en in de toekomst. Of zij nu net van de middelbare school komen of een nieuwe stap in hun loopbaan zetten. Mbo’ers zorgen ervoor dat Nederland blijft draaien. Dat maakt het extra mooi dat wij elke dag mogen bijdragen aan hun ontwikkeling.

Dat werkt natuurlijk ook andersom. Studenten helpen ons om het beste uit onszelf te halen. Ze houden ons scherp, zodat we open blijven staan voor de verandering waar deze tijd om vraagt. Samen geven we deze verandering vorm.

Bij ons word je gewaardeerd om wie je bent, gestimuleerd in de ontwikkeling van je talent en het versterken van je vaardigheden. We zorgen in de hele organisatie voor een goede sfeer en een positief leerklimaat, waarin iedereen zich welkom voelt. 

Johan Spronk

‘’Samen halen we alles uit de kast voor het studentsucces. Er is niets mooiers dan studenten helpen zich te ontwikkelen, tot succesvolle professionals. Dit doen we met alle collega’s van ons mooie ROC in samenwerking met onze partners. Wij zijn trots op ROC Midden Nederland.’’

Johan Spronk, voorzitter College van Bestuur.

“Voor mij betekent werken bij ROCMN: Bijdragen aan een werkomgeving voor al onze medewerkers waarin je talent gezien, gewaardeerd en ontwikkeld wordt. Omdat werk een belangrijk deel van ieders leven(sgeluk) uitmaakt, en vooral ook omdat in zo’n werkomgeving onze studenten de grootste kans van slagen hebben.”

Esmeralda Francino, manager ROC Academie/ strategisch P&O Partner

Knipsel
Knipsel3

”Het leuke aan het werken bij ROC Midden Nederland is dat je het onderwijs echt samen maakt. Samen er voor de student een leerzame tijd van maken, zodat zij zich gewaardeerd en gezien voelen. Daarnaast is er bij ROC Midden Nederland veel ruimte voor ontwikkeling; er is echt ruimte om mee te denken over je taken en inzet; dat maakt het onderwijs erg afwisselend.”

Jiska Hagenaar-den Haan, Docent Omgangskunde 

 “Ik werk in een leuk en dynamisch team. De diversiteit van de werkzaamheden, het contact met mensen en het samen zorgen voor tevreden medewerkers maken het een boeiende en afwisselende baan.”
Raymond van der Werf, P&O Servicedesk Medewerker

1584975474808


Wil je ook onderdeel zijn van een team bevlogen en enthousiaste medewerkers? Jouw bijdrage leveren aan een succesvolle toekomst van onze studenten? En in een omgeving werken waar we nooit stilstaan en er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatieven? Dat kan! Kijk naar onze vacatures of stel een jobalert in.