Beste werkgever

af 1

Trots op ROC Midden Nederland

Het afgelopen jaar is er veel veranderd in het onderwijs: thuis digitaal lesgeven aan studenten, intensieve begeleiding op afstand en waken voor leerachterstanden. Het onderwijs, onze medewerkers en studenten worden op de proef gesteld maar blijven voor elkaar klaar staan om te helpen en mee te denken. Dat noemen we bij ROC Midden Nederland Veerkracht!

Ook in veranderende omstandigheden doen we er alles aan om goed in contact te blijven en sturen we regelmatig een kleine attentie of bericht als blijk van waardering. Deze waardering wordt gevoeld door de medewerkers.

Johan Spronk

‘’Samen halen we alles uit de kast voor het studentsucces. Er is niets mooiers dan studenten helpen zich te ontwikkelen, tot succesvolle professionals. Dit doen we met alle collega’s van ons mooie ROC in samenwerking met onze partners. Wij zijn trots op ROC Midden Nederland.’’

Johan Spronk, voorzitter College van Bestuur.

“Voor mij betekent werken bij ROCMN: Bijdragen aan een werkomgeving voor al onze medewerkers waarin je talent gezien, gewaardeerd en ontwikkeld wordt. Omdat werk een belangrijk deel van ieders leven(sgeluk) uitmaakt, en vooral ook omdat in zo’n werkomgeving onze studenten de grootste kans van slagen hebben.”

Esmeralda Francino, manager ROC Academie/ strategisch P&O Partner

Knipsel
Knipsel3

”Het leuke aan het werken bij ROC Midden Nederland is dat je het onderwijs echt samen maakt. Samen er voor de student een leerzame tijd van maken, zodat zij zich gewaardeerd en gezien voelen. Daarnaast is er bij ROC Midden Nederland veel ruimte voor ontwikkeling; er is echt ruimte om mee te denken over je taken en inzet; dat maakt het onderwijs erg afwisselend.”

Jiska Hagenaar-den Haan, Docent Omgangskunde 


Wil je ook onderdeel zijn van een team bevlogen en enthousiaste medewerkers? Jouw bijdrage leveren aan een succesvolle toekomst van onze studenten? En in een omgeving werken waar we nooit stilstaan en er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatieven? Dat kan! Kijk naar onze vacatures of stel een jobalert in.