World-class Work Place 2020

In 2020 hebben wij het keurmerk World-class Workplace ontvangen. Een keurmerk dat wordt uitgedeeld aan organisaties die bovengemiddeld voor goed werkgeverschap scoren. Dit keurmerk is gebaseerd op de feedback van onze eigen medewerkers en daar zijn we trots op!

Trots op ROC Midden Nederland

Het afgelopen jaar is er veel veranderd in het onderwijs: thuis digitaal lesgeven aan studenten, intensieve begeleiding op afstand en waken voor leerachterstanden. Het onderwijs, onze medewerkers en studenten worden op de proef gesteld maar blijven voor elkaar klaar staan om te helpen en mee te denken. Dat noemen we bij ROC Midden Nederland Veerkracht!

Ook in veranderende omstandigheden doen we er alles aan om goed in contact te blijven en sturen we regelmatig een kleine attentie of bericht als blijk van waardering. Deze waardering wordt gevoeld door de medewerkers.

Johan Spronk, voorzitter College van Bestuur: “Juist nu halen we samen alles uit de kast om de spirit erin te houden en onze onvoorwaardelijke steun en waardering naar elkaar uit te spreken. Wij zijn trots op ROC Midden Nederland.

Wil je ook onderdeel zijn van een team bevlogen en enthousiaste medewerkers? Jouw bijdrage leveren aan een succesvolle toekomst van onze studenten?  En in een omgeving werken waar we nooit stilstaan en er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatieven? Dat kan! Kijk naar onze vacatures of stel een job-alert in.