Management

dienst2024hasnamike

Meer dan onderwijs alleen

Er is niets mooiers dan jonge mensen helpen zich te ontwikkelen, tot succesvolle professionals. Tot de makers van de samenleving. Dit doen we met de docenten, de diensten én het management. We hebben elkaar nodig om succesvol te zijn en onze managers leveren daar een belangrijke bijdrage aan.

Binnen ROC Midden Nederland hebben we managers bij de diensten en het onderwijs. Als manager ben je een echte verbinder. Je bent verantwoordelijk voor peoplemanagement, de bedrijfsvoering en in het geval van onderwijs de onderwijsontwikkeling en netwerken. Samen met het managementteam en de verschillende diensten werk je aan het succes van jouw team en daarmee het succes van onze studenten. Hierin word je continu ondersteund. Zo is er een uitgebreid inwerkprogramma met buddy, zijn er drie keer per jaar managementdagen en hebben we een intern ontwikkelprogramma om jou blijvend te ontwikkelen in je rol.

Bart van Bruggen, Afdelingsmanager Verpleegkunde, Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg ”Bij ROC Midden Nederland is geen dag hetzelfde. Ik leer hier elke dag iets nieuws en de organisatie steunt mij in mijn ontwikkeling. Daardoor kan ik samen met mijn team bouwen aan goed onderwijs en passende begeleiding van onze studenten.”

Bij ons kom je te werken in een solide organisatie die constant in beweging is. Als onderwijsinstelling staan we midden in de samenleving, de beroepspraktijk omvat bijna alle richtingen en we bewegen continue mee met de ontwikkelingen in de maatschappij. We hebben nauwe banden met het bedrijfsleven en leveren impactvolle bijdragen aan verschillende projecten. De verschillende afdelingen binnen ROC Midden Nederland staan voor elkaar klaar om samen voor het beste resultaat te zorgen.

Kristel Verbakel, manager Facilitair “Iedere dag samen met mijn team mogen zorgen voor een veilige, prettige en gastvrije leeromgeving voor onze studenten, collega’s en bezoekers. Dat maakt mij gelukkig!”