Dit bieden we jou

Bij ROC Midden Nederland vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, je jezelf kan blijven ontwikkelen en dat je op de juiste manier wordt beloond. Hier zorgen we voor op verschillende manieren:

Ruimte voor ontwikkeling

Leren en ontwikkelen zit in het dna van ROC Midden Nederland. Samen gaan we voor het succes van onze studenten en stimuleren we onze studenten om een leven lang te leren. Dit geldt ook voor jou als medewerker. Door je te blijven ontwikkelen werk je aan je vitaliteit, werkplezier en de persoonlijke ontwikkeling.

We hebben een ROC Academie. De ROC Academie draagt op verschillende manieren bij aan de ontwikkeling van al onze medewerkers met een actueel professionaliseringsaanbod. Denk hierbij aan trainingen, workshops, coaching, leerdagen en/of opleidingsmogelijkheden.

Met je leidinggevende stem je af wat jij nodig hebt om je te blijven ontwikkelen en plezier te hebben in je werk. 

Startende docent

Samen doen we er alles aan om van jouw eerste twee jaar als docent een mooie en leerzame tijd te maken! Een tijd waarin je veel leert en nieuwe ervaring opdoet. Om je hierbij je helpen hebben we het introductieprogramma Startbaan. Met jouw ervaring en nieuwe frisse ideeën werken we graag samen aan de toekomst van het onderwijs. Zo wordt het nóg #betermetjou!

Startbaan is ontwikkeld voor docenten zonder werkervaring die net (uiterlijk twee jaar) met een diploma van de lerarenopleiding af komen. Door je de juiste begeleiding en ondersteuning te geven zorgen we samen voor een vliegende start. Het introductieprogramma duurt twee jaar en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een mentor bij wie je terecht kunt met je vragen
  • Vrije ruimte binnen je aanstelling voor je inwerktraject en persoonlijke ontwikkeling
  • Bijeenkomsten met mede-Startbaners

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je bij ons komt werken mag je rekenen op een betekenisvolle en inspirerende werkomgeving. Een omgeving waar je wordt gestimuleerd in je eigen ontwikkeling en er ruimte is voor frisse ideeën en nieuwe initiatieven! Wat je functie ook is, iedere dag weet je waar je het voor doet: de toekomst van onze studenten. Om samen voor het succes van onze studenten te zorgen, hebben we de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Aangezien iedereen andere behoeftes heeft hebben we een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je o.a. korting krijgt op je sportabonnement of de aanschaf van een nieuwe fiets. Verder heeft iedereen een mooi aantal vakantiedagen, een goede pensioenregeling bij ABP en een eindejaarsuitkering. We vinden het belangrijk dat je de juiste balans hebt tussen werk en privé en daar helpen we je bij d.m.v. flexibele uren, verlof en trainingen.

Wanneer je bij ons komt werken val je onder de CAO MBO. Meer weten over deze CAO? Lees hier verder.