Dit bieden we jou

dienst2024amaf

Bij ROC Midden Nederland vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, je jezelf kan blijven ontwikkelen en dat je op de juiste manier wordt beloond. Hier zorgen we voor op verschillende manieren:

Ruimte voor ontwikkeling

Leren en ontwikkelen zit in het dna van ROC Midden Nederland. Samen gaan we voor het succes van onze studenten en stimuleren we onze studenten om een leven lang te leren. Dit geldt ook voor jou als medewerker. Door je te blijven ontwikkelen werk je aan je vitaliteit, werkplezier en de persoonlijke ontwikkeling.

We hebben een ROC Academie. De ROC Academie draagt op verschillende manieren bij aan de ontwikkeling van al onze medewerkers met een actueel professionaliseringsaanbod. Denk hierbij aan trainingen, workshops, coaching, leerdagen en/of opleidingsmogelijkheden.

Met je leidinggevende stem je af wat jij nodig hebt om je te blijven ontwikkelen en plezier te hebben in je werk. 

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je bij ons komt werken mag je rekenen op een betekenisvolle en inspirerende werkomgeving. Een omgeving waar je wordt gestimuleerd in je eigen ontwikkeling en er ruimte is voor frisse ideeën en nieuwe initiatieven! Wat je functie ook is, iedere dag weet je waar je het voor doet: de toekomst van onze studenten. Om samen voor het succes van onze studenten te zorgen, hebben we de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Denk hierbij aan: 

  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand);
  • Mooi aantal vakantiedagen; 
  • Goede pensioenregeling bij ABP; 
  • Diverse aantrekkelijke opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je o.a. een vergoeding krijgt op je sportabonnement of een nieuwe fiets kan aanschaffen; 
  • Faciliteiten en activiteiten rondom positieve gezondheid. We vinden het belangrijk dat je de juiste balans hebt tussen werk en privé en daar helpen we je bij;
  • Goede mogelijkheden en voorzieningen m.b.t. hybride werken. 

Wanneer je bij ons komt werken val je onder de CAO MBO. Meer weten over deze CAO? Lees hier verder.