Beleid & Dienstverlening

0123AB~1

Meer dan onderwijs alleen

Bij ROC Midden Nederland werken we samen aan het succes van onze studenten. Dit doen we met de docenten, het management én met de verschillende diensten. We hebben elkaar nodig om succesvol te zijn en onze diensten leveren daar een belangrijke bijdrage aan. Binnen ROC Midden Nederland hebben we de volgende diensten:

  • Bestuursbureau 
  • Dienst Onderwijs Services 
  • Facilitair Bedrijf
  • Finance, Planning & Control 
  • ICT en Informatie Management 
  • Marketing & Communicatie 
  • Onderwijs & Innovatie 
  • Personeel & Organisatie 
  • Studie & Loopbaancentrum 

Waar je ook werkt in het mbo, je hebt altijd een betekenisvolle baan.

Bij ons kom je te werken in een solide organisatie die constant in beweging is. Als onderwijsinstelling staan we midden in de samenleving, de beroepspraktijk omvat namelijk bijna alle richtingen en we bewegen continu mee met de ontwikkelingen in de maatschappij. We hebben nauwe banden met het bedrijfsleven en leveren impactvolle bijdragen aan verschillende projecten. De verschillende afdelingen binnen ROC Midden Nederland staan voor elkaar klaar om samen voor het beste resultaat te zorgen. Onze diensten hebben allemaal hun eigen specialisme en expertise en door de onderlinge samenwerking wordt hier optimaal gebruik van gemaakt.

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou binnen de diensten van ROC Midden Nederland? Bekijk hier ons actuele vacatureoverzicht of maak een jobalert aan! 

Raymond van der Werf, P&O Servicedesk Medewerker: “Ik werk in een leuk en dynamisch team. De diversiteit van de werkzaamheden, het contact met mensen en het samen zorgen voor tevreden medewerkers maken het een boeiende en afwisselende baan.

Ruimte voor ontwikkeling

Jan Loerakker, Finance Planning & Control

“Werken bij het ROC Midden Nederland betekent werken bij een non-profit organisatie. Het mooie hieraan vind ik de primaire focus op de optimalisatie van het bedrijfsproces en het optimaal benutten van beschikbare middelen om het onderwijs zo goed mogelijk in te kunnen richten. In mijn rol als Business Controller werk ik met veel plezier samen in een team van gepassioneerde deskundigen en krijg ik veel energie van de bruisende werkomgeving. Studenten, docenten en collega’s binnen Management, Beleid & Dienstverlening zorgen wat mij betreft voor de juiste balans en sfeer. Al dertig jaar werk ik met veel passie voor deze organisatie en ik ben blij dat ik hier onderdeel van ben. De veelzijdigheid in zowel het werkveld als alles daaromheen maakt dat geen dag hetzelfde is en ik al jarenlang met plezier naar mijn werk ga.”

Panajioti Stefanidos, Functioneel Appliciatie Beheerder:Gewoon je best doen, je werk leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen.

David Vermeulen, ICT Architect

“Ik vind het echt leuk om bij I&IM (ICT en Informatie Management) te werken omdat het werk dat ik doe heel divers is, op het grensvlak van ICT en Business. Het ene moment houd ik me bezig met het beschrijven van applicatielandschap en het uitwerken van de referentie architectuur (MORA/Route21), het volgende moment met de uitrol van Centraal Aanmelden en daarna het uitwerken van het stappenplan voor de migratie naar de cloud van ons eigen datacenter. Mijn collega’s zijn gemakkelijk te benaderen, waarbij het niet uitmaakt in welke afdeling iemand werkt. Dit komt door de interesse naar elkaar en de open organisatie. 

De vrijheid die ik krijg, vind ik heel fijn. Het maakt niet uit of je thuis werkt, op je vaste werkplek of op locatie (als dat straks weer mag) bij een college. Het indelen van je eigen werkzaamheden en veel vrij dagen, maken het gemakkelijk om werk en privé goed te combineren en te scheiden.

Op deze manier draag ik mijn steentje bij in het opleiden en bijscholen van studenten, werkenden en werkzoekenden, zodat ze goed en gekwalificeerd hun werkzaamheden uit kunnen voeren.”