Onderwijs

20221215-rocmn-vavo-lyceum-by-michielton-highres77 (1)

We zijn een grote organisatie maar zijn kleinschalig ingericht. Dat is het mooie van onze branchegerichte colleges met elk een eigen sfeer. Binnen de colleges zijn de lijnen kort en is het contact persoonlijk. Er is altijd ruimte voor ideeën en initiatieven, we zitten niet stil. Zo bereiden we onze studenten voor op de arbeidsmarkt van morgen. Met ons onderwijs staan we dicht bij de praktijk, het echte werk. Het liefst staan we er middenin. Door samen te werken met bedrijven, gastdocenten uit te nodigen, onderwijs op locatie te geven, en ga maar door. Zo houden we ons onderwijs actueel en relevant.

Meer weten over de colleges van ROC Midden Nederland of wat wij doen voor de startende docent? Kijk op de volgende pagina’s voor meer informatie: 

Op onze colleges werken docenten uit de praktijk en docenten voor de algemene vakken, denk hierbij aan Nederlands, Engels, Burgerschap en Rekenen. Als docent algemene vakken is het belangrijk om de lesstof in de context van de opleiding/college te plaatsen. Hiermee brengen onze docenten de wereld van de student, de studie en de arbeidsmarkt samen.